LYCON WAXING

PIJNLOOS WAXEN VOOR EEN VOLKOMEN GLADDE HUID

LYCON Precision Waxing in het kort

  • Vrijwel Pijnloze, supersnelle waxbehandelingen voor zowel vrouwen als mannen.
  • Waxen reeds mogelijk vanaf een haarlengte van 1 mm!
  • De waxen worden in een heel dunne laag aangebracht op lage temperaturen.
  • Mild, verzorgend en zacht voor de huid zonder roodheid of irritaties achteraf.
  • Langdurig haarvrije en zachte huid zonder stoppels.
  • Geen waxrestjes op de huid na de behandeling.
  • Een keuze uit een waxbehandeling met of zonder strips.
  • Effectief waxen combineren met een gevoel van wellness, dankzij de onweerstaanbare aromatische geurbeleving.

Lo

LYCON Precision Waxing, dé elite onder de professionele waxen

LYCON Presision Waxing is dë elite onder de prefesionele waxen en after care, afkomstig uit Australië.

Waxen is de oudste, natuurlijkste en de meest effectieve vorm van ontharen. Door regelmatig te waxen  (tussen de 3 en 6 weken) worden haartjes dunner en zachter. Ook duurt het langer voordat deze weer terug groeien. Op sommige plaatsen komen haartjes bij consequent en regelmatig waxen zelfs helemaal niet meer terug.

Verzorgende waxen met onweerstaanbare aromatische geuren

Alle LYCON waxen hebben heel milde samenstellingen en zijn ontwikkeld op basis van natuurlijke harsen in combinatie met bijenwas. De toevoeging van heerlijk geurende, aromatische oliën zorgt ervoor dat de formules onweerstaanbaar ruiken naar onder andere romige vanilla, sprankelende bessen, aardbeien en zelfs pure chocolade. Ze hebben tijdens het waxen intensief verzorgende eigenschappen voor uw huid en zijn door de heerlijke geuren een genot voor uw zintuigen!

Een perfect gladde, optimaal verzorgde én zijdezachte huid zónder pijn!

De LYCON waxen zijn gemakkelijk aan te brengen op een relatief lage temperatuur, wat irritaties en een rode huid helpt voorkomen. Tijdens het waxen met LYCON Precision Waxing worden alle haartjes reeds vanaf een lengte van slechts 1 mm, inclusief de haarwortels, vrijwel zonder pijn volledig verwijderd. Uw huid is daarna perfect glad, haarvrij, optimaal verzorgd en voelt zijdezacht aan.

Hoe werkt het!

De wax van LYCON Precision Waxing is lauwwarm, zacht, heerlijk geurend en vooral heel flexibel. Deze wordt in een dun laagje op de te ontharen lichaamsdelen aangebracht. De hoogwaardige textuur en unieke samenstelling van de LYCON waxen hecht alleen aan de haartjes en dus niet aan uw huid. In een paar seconden omsluit de wax alle haartjes en vormt een stevig maar flexibel laagje, dat vervolgens op een zeer snelle en vrijwel pijnloze manier wordt verwijderd.

Langdurig haarvrij, zónder stoppels, ingegroeide haartjes of huidirritaties

Gemiddeld genomen blijven de haartjes na het waxen met LYCON Precision Waxing tussen de 3 en 6 weken weg. In de tussentijd zijn er geen hinderlijke stoppels huidirritaties of ingegroeide haartjes. Waxen met LYCON zorgt dus voor een langdurig haarvrije en vooral zachte huid, iets dat u met scheren of epileren niet bereikt.

Voor de prijzen van ons waxing programma  KLIK HIER!